top of page
Black Background

Avoimet työpaikat

LAATOITTAJA

Sujuvatko sinulta näppärästi ja nopeasti laadusta tinkimättä kylpyhuoneiden tasoitus-, laatoitus- ja vedeneristystyöt sekä kaatovalut? Siinä tapauksessa hae meille töihin! Etsimme ahkeraa, itsenäiseen työhön kykenevää ammattitaitoista laatoittajaa saneerauskohteisiimme ja emme katsoa huonona, jos sinulla on kokemusta myös muusta korjausrakentamisesta. Työmäärä on vakaassa kasvussa ja hyvälle tekijälle töitä riittää pitkäksi aikaa!

 

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta laatoitustöistä, voimassa olevaa vedeneristyssertifikaattia ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi liputamme näiden puolesta:

 • Rakennusalan työkokemus/-koulutus

 • Oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön

 • Reipasta ja rehtiä asennetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja

 • Hyvää fyysistä kuntoa

 • Ajokorttia (b-kortti riittää hyvin)

 • Hyvää suomen kielen taitoa

 • Oma auto ja työkalut ovat plussaa!

 

Tarjoamme mukavan työilmapiirin ja hyvän työporukan sekä huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja viihtyvyydestä monin keinoin ja annamme tukemme kouluttautumiselle ja muulle itsensä kehittämiselle.

 

Vaikka tahti on kovaa, niin meillä tehdään duunit aina hyvällä asenteella laadusta tinkimättä! Mikäli siis omaat hyvän asenteen työntekoon ja koet sopivasi porukkaamme, niin laita vapaamuotoinen hakemus itsestäsi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@teemunremontti.fi ja liitä mukaan mahdolliset suositukset ja referenssit toteutuneista projekteistasi. Hakuaika on 1.3.-31.3. ja käsittelemme kaikki hakemukset maaliskuun 2024 aikana.

 

Tarjoamme joko vakituisen työsuhteen (37,5 h/vko) tai voit toimia myös omalla toiminimelläsi / kevyt yrittäjänä. Mikäli olet kiinnostunut tekemään kevyt yrittäjänä / omalla toiminimelläsi, liitä hakemukseesi myös palkkiotoiveesi (tunti- ja/tai urakkapalkkio) sekä yrityksesi tuorein (alle 3 kk vanha) tilaajavastuuraportti. Haethan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja  toimenkuvasta saat kysymällä: teemu@teemunremontti.fi.

Black Background

RAKENNUSALAN MONIOSAAJA (KEIKKATYÖ)

Etsimme osaavaa, sitoutunutta, ahkeraa ja itsenäiseen työhön kykenevää raudankovaa rakennusalan moniosaajaa. Monipuoliset työtehtävät sisältävät aina korjausrakentamisesta uudisrakentamiseen. Työtehtävät ja -kohteet vaihtelevat asiakkaiden mukaan ja kyseessä on keikkatyö, eli työtä on tarjolla vaihtelevasti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi sekä työtuntiesi määrään sekä työn mahdolliseen vakinaistamiseen omalla aktiivisuudellasi. Arvostamme myös hyvää asennetta työtä kohtaan sekä halua kehittää omaa osaamistaan.

 

Edellytämme vahvaa ja monipuolista työkokemusta rakennusalan eri tehtävistä sekä alan koulutusta, mutta otamme myös huomioon kokemuksella kertyneen osaamisen. Työtehtävien kannalta tärkeitä edellytyksiämme ovat myös:

 

 • Omatoiminen, itsenäinen ja turvallinen työskentelyote

 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti (muut kortit katsotaan eduksi)

 • Hyvät asiakaspalvelutaidot

 • Hyvä fyysinen kunto

 • Ajokortti (b-kortti riittää)

 • Hyvä suomen kielen taito

 • Oman auton ja työkalujen käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

 

Meillä duunit tehdään aina hyvällä asenteella laadusta tinkimättä ja tarjoamme mukavan työilmapiirin ja hyvän työporukan sekä huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja viihtyvyydestä monin keinoin ja annamme tukemme kouluttautumiselle ja muulle itsensä kehittämiselle.

 

Kohteet valitaan osaamisesi ja toiveidesi perusteella, joten kerrothan hakemuksessasi minkälaiset työt ovat jo entuudestaan tuttuja ja mitkä koet olevan vahvinta osaamistasi.

Liitä hakemukseesi myös mahdolliset suosittelijat ja referenssit sekä palkkatoiveesi. Mikäli olet kiinnostunut tekemään kevyt yrittäjänä / omalla toiminimelläsi, niin liitä hakemukseesi myös palkkiotoiveesi (tunti- ja/tai urakkapalkkio) sekä yrityksesi tuorein (alle 3 kk vanha) tilaajavastuuraportti.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@teemunremontti.fi. Hakuaika on 1.3.-31.3. ja käsittelemme kaikki hakemukset maaliskuun 2024 aikana.

Black Background

"YLEISMIES JANTUNEN" AKA
SEKATYÖMIES KEIKKATYÖ

Meillä on kova kysyntä ahkerista rakennusapulaisista/sekatyömiehistä saneerauskohteissamme aina silloin tällöin. Työtä on monenlaista ja työt opetetaan, mutta kaikki aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Jos olet oma-aloitteinen, sitoutunut, luotettava, reipas ja sinulla on työtä kohtaan hyvä asenne isolla A:lla, niin hae meille keikka-apulaiseksi jo tänään!

 

Toivomme, että omaat jo jonkin verran kokemusta rakennustyömailta ja tunnistat eri työkalut sekä osaat käyttää niitä. Toivomme myös, että sinulla on tarvittavat turvallisuuskortit voimassa. Tarvitsemme apua mm. tavaroiden roudaamisessa, saneerauskohteiden raivauksissa, suojaamisissa ja siivoamisessa sekä avustavissa rakennustöissä.

 

Keikkatyössä pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi ja työskentelemään monipuolisesti rakennusalan eri tehtävissä.  Tarkempi toimenkuva tarkentuu osaamisesi mukaan ja arvostamme halua oppia uutta. Tehtävä on mahdollista vakinaistaa myöhemmin myös kokoaikaiseen, sillä hyville työntekijöille on aina kysyntää ja tässä vakinaistamisessa oma aktiivisuutesi ja asenteesi ovat suuressa roolissa.

 

Edellytämme

 • Rakennusalan työkokemusta/-koulutusta

 • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön

 • Luotettavuutta ja halua oppia

 • Reipasta asennetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja

 • Hyvää fyysistä kuntoa

 • Ajokorttia (vähintään b-kortti)

 • Hyvää suomen kielen taitoa

 • Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

 

Hakuaika on 1.3.-31.3. ja käsittelemme kaikki hakemukset maaliskuun 2024 aikana. Laita hakemuksesi osoitteeseen: rekry@teemunremontti.fi ja kerro tarkemmin osaamisesi sekä liitä mukaan myös palkkatoiveesi sekä mahdolliset suosittelijat.

 

Mikäli olet kiinnostunut tekemään kevyt yrittäjänä / omalla toiminimelläsi, niin liitä hakemukseesi myös palkkiotoiveesi (tunti- ja/tai urakkapalkkio) sekä yrityksesi tuorein (alle 3 kk vanha) tilaajavastuuraportti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuvaiheessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja tehtävästä: teemu@teemunremontti.fi.

 

Tarjoamme mukavan työilmapiirin ja hyvän työporukan sekä huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja viihtyvyydestä monin keinoin ja annamme tukemme kouluttautumiselle ja muulle itsensä kehittämiselle.

bottom of page