top of page
Black Background
Black Background

Arvomme

Tee-Mun Remontti Oy - Rakennusliike Uusimaa

Olemme sitoutuneet toimimaan arvojemme mukaisesti ja ne auttavat meitä visiomme saavuttamisessa. Kaikessa meidän päivittäisessä toiminnassa näkyvät vastuullisuus, rehellisyys ja turvallisuus sidosryhmillemme sekä työyhteisöllemme.

Tee-Mun Remontti Oy arvot vastuullinen asiantuntija

Vastuullinen asiantuntija

Tee-Mun Remontti Oy arvot rehellinen kumppani

Rehellinen kumppani

Tee-Mun Remontti Oy arvot turvallinen työnantaja

Turvallinen työnantaja

Vastuullinen asiantuntija

Toimimme vastuullisesti ja luotettavasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja kehitämme aktiivisesti omaa osaamistamme ja palvelujamme sekä toimimme aina voimassa olevien lakien, prosessien ja standardien mukaisesti. Olemme myös vastuunkantajia ja toimimme ympäristövastuullisesti. Säästämme luonnonvaroja vähentämällä rakennusmateriaalien hukkaa ennakoivalla ja fiksulla suunnittelulla sekä edistämme kiertotaloutta rakennusjätteiden lajittelulla ja kierrätyksellä.

Rehellinen kumppani

Toimimme aina avoimesti ja rehellisyys näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme yksilönä kuin yrityksenä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, sidosryhmillemme, työkavereillemme ja kilpailijoillemme. Olemme kumppani, joka lunastaa lupaukset.

Turvallinen työnantaja

Olemme työnantajana vastuullisia ja ihmisistä välittäminen on etusijalla kaikessa toiminnassamme. Vastaamme työn terveellisyydestä, työturvallisuudesta ja työntekijöidemme hyvinvoinnista ja takaamme kaikille työntekijöillemme turvalliset työolosuhteet. Vastuullisella toiminnallamme ehkäisemme työtapaturmat ja terveysriskit ja kehitämme jatkuvasti työoloja.

Black Background

Missiomme ja visiomme

Missio

Paras valinta saneerausurakoitsijaksi

Olemme luotettava kumppani ja nykyaikainen rakennusalan toimija sekä panostamme vastuulliseen ja kestävää kehitystä tukevaan liiketoimintaan. Asiakkaat saavat meiltä toimialan parhaimman asiakaskokemuksen.

Visio

Uudenmaan suunnannäyttäjä ja ensisijainen kumppani

Haluamme olla alan ykkönen ja toimia rakennusalan suunnannäyttäjänä sekä ensisijaisena paikallisena kumppanina kaikille, jotka etsivät rakennus- ja saneerauspalveluja. Teknologinen osaamisemme ja asiakaspalvelukonseptimme varmistavat yhteistyön toimivuuden.

bottom of page