top of page
Black Background

Tee-Mun Remontti Oy

Rakennusurakointia yli 20 vuoden kokemuksella

Olen Teemu Räsänen ja toiminut rakennusalalla jo vuodesta 1998. Olen hankkinut vahvan ja monipuolisen ammattiosaamiseni eri rakennusalan tehtävistä yli 20 vuoden aikana ja olen toiminut rakennusalan yrittäjänä vuodesta 2010. Olen toiminut niin maalarina, timpurina kuin saneeraus-, remontti- ja rakennustehtävissä. Yritykseni työllistää muutaman oman alansa rautaisen rakennusalan ammattilaisen.

 

Olemme remontti- ja rakennusliike Uudellamaalla. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä, ammattirakennuttajia ja julkishallintoa. Olemme erikoistuneet vaativiinkin perusparannusremontteihin ja huoneistojen Avaimet käteen -remontteihin. Palveluihimme kuuluu mm. saneeraukset, porrasremontit, korjausrakentaminen, kosteusvauriokorjaukset, otsonoinnit ja huoneistoremontit.

 

Tavoitteenamme on korkea laatu, nykyaikaiset ratkaisut, sovituista aikatauluista ja talousarvioista kiinni pitäminen. Teemme kohteesta aina tarkan kustannusarvion.

Tee-Mun Remontti Oy Teemu Räsänen

Tarinani

Kesätöistä se kipinä sitten alalle syttyi

Sain ensikosketukseni rakennusalaan vuonna 1998, kun pääsin maalaus- ja saneerausliike Oksaselle kesätöihin. Tein rakennusmaalausta aina sokkelista piipunhattuun ja kaikkea siltä väliltä. Työ oli vaihtelevaa ja erittäin palkitsevaa, sillä siinä näki heti oman kätensä jäljen. Opin työssäni huolellisuutta, tarkkuutta, rutiinia, pitkäjänteisyyttä sekä myös sen, että ulkomaalaustöissä kannattaa aina maalata varjossa, jos se vain on mahdollista. Kiinnostus alalle jäi kytemään kesätöideni loputtua.

 

Sepän essu vaihtui pian maalarin haalareihin

Kesätöideni jälkeen suoritin Suomen valtion vaatiman asevelvollisuuteni ja intin jälkeen poikkesin hetkeksi rakennusalalta ja olin sepän hommissa Fiskars Oyj:llä. Arinan ääressä muutaman kymmenentuhannen terän jälkeen mietin, että kyllä se veri vaan vetää takaisin maalaus- ja rakennushommiin. Hainkin siitä sitten Inlook-konsernille ja työtehtäväni koostuivat perinteisistä toimitilarakennustehtävistä sekä alakattojen ruiskumaalauksista.

Jonkin ajan kuluttua ison konsernin haalareissa oltuani eteeni osui Stelmacher & Poika Oy maalausliikkeen rekryilmoitus Lohjan paikallislehdessä ja päätin hakea heille töihin, sillä pidän erityisesti pienten perheyritysten työilmapiiristä ja tekemisen meiningistä. Sitähän siellä oli! Johto oli usein itsekin haalarit päällä hommissa. Työtehtäväni sisälsivät uudisrakennusten pintakäsittelytöitä. Opin paljon alan konkareilta mm. tasoitetöiden salat ja erilaisten henkilönostimien käytön sekä myös sen, ettei minulla ole korkean paikan kammoa.

 

"Mites noi timpurin hommat?"

Syksy koitti ja niin vähenivät ulkomaalaustyöt ja en ajatellut jäädä peukaloitani pitemmäksi aikaa pyörittelemään, vaan päätin suunnata pääkaupunkiseudulle, jossa töitä oli huomattavasti enemmän tarjolla. Hain maalarintehtäviin Rustholli Remontit Oy:lle ja työhaastattelussa jo kysyttiin valmiutta tehdä timpurin töitä ja päätin ottaa haasteen vastaan!

Tein remonttitöitä yksityishenkilöiden asunnoissa ja tässä työssä kohtasin paljon erilaisia ihmisiä erilaisissa työympäristöissä ja tässä asiakaspalvelutyössä minulle kehittyi erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, jotka ovat olleet ammattitaitoni ja rehellisen sekä reippaan asenteeni ohella merkittävimpiä kulmakiviä työelämässä kuin yrittäjänäkin ollessa.

Työni opetti minulle myös laajan kirjon erilaisia timpurin töitä ja hallitsin lähes kaikkia työmailla tehtäviä töitä. Sain vahvan ammattitaidon mm. korjausrakentamiseen, huoneistoremontteihin, kosteusvauriokorjauksiin, porrasremontteihin ja otsonointiin.

 

Laadusta ei tingitä - Brushpainters Oy

Timpurin laajan vastuualueeseen kuuluvien tehtävien parissa kuitenkin koin olevani siinä vaiheessa uraa, että olin valmis jälleen uusiin haasteisiin ja vastasin Brushpainters Oy:n rekryilmoitukseen, jossa he hakivat osaavaa tekijää vuokrahuoneistojen ja liiketilojen saneerauksiin. Uutena haasteena työhöni tuli ns. kiveen hakatut aikataulut ilman joustovaroja, sillä huoneistot ja liiketilat oli luonnollisestikin saatava valmiiksi deadlineen mennessä ja tuottamaan omistajilleen vuokratuottoa mahdollisimman nopeasti. Työ oli erittäin hektistä ja tämä työ opetti minua erityisesti omaamaan kustannustehokkaan ja tuottavan tavan työskennellä laadusta tinkimättä.

 

Työmiehen haalarit vaihtuivat yrittäjän turvakenkiin

Minulla on aina ollut vahva halu kehittää itseäni ja mennä elämässä eteenpäin ja tämän työtä pelkäämättömän asenteeni ansiosta aloin pyöritellä ideaa omasta yrityksestä, vaikka minulla ei ollut hajuakaan yrityksen johtamisesta tai mitä yrittäjyys piti sisällään. Ajattelin kuitenkin, että kaikkea ei välttämättä tarvitse itse osata, riittää että tuntee jonkun, joka osaa. Kysymällä pääsee pitkälle, joten päätin vuonna 2010 hypätä työmiehen haalareista yrittäjän naulaanastumissuoja turvakenkiin ja päivääkään en ole katunut. Olen omalla ammattitaidollani, itseni kehittämisellä, asenteellani ja rehellisyydelläni päässyt toteuttamaan lukemattomia määriä eri talotehtaiden tilaamia töitä pientalorakentamisen parissa, huoneistosaneerauksia, toimitilamuutoksia sekä yksityishenkilöille ja yrityksille. Olen myös  toteuttanut suuren mainostoimiston liiketilojen ääni- ja kuvausstudion saneerauksen.

 

Toimin toiminimiyrittäjänä 1.4.2023 asti, jolloin yritykseni vaihtui osakeyhtiöksi Tee-Mun Remontti Oy:ksi toiminnan vakautuessa ja laajentuessa. Tarjoamme kattavat saneeraus-, remontti- ja rakennuspalvelut yrityksille, taloyhtiöille, ammattirakennuttajille ja julkishallinnolle.

Ja anna minun auttaa sinua ja yritystäsi niin uudisrakentamisessa, korjausrakentamisessa sekä rakennusten sisä- ja ulkopuolen viimeistelytöissä! 

Tee-Mu Räsänen Oy Green building todistus
Tee-Mun Remontti Oy Erotu vastuullisuudella
Tee-Mun Remontti Oy _ jasenyritys_banneri
Tee-Mun Remontti Oy _ luotettava_kumppani_logo
bottom of page